Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Törzsvásárlói Rendszer

Törzsvásárlói Rendszer szabályzata

 

 

Hatályos: 2020.11.01-től visszavonásig.

 

Az Ipari-elektronika.com Webshop Törzsvásárlói Programjára vonatkozó szabályok

 

A Törzsvásárlói Program általános leírása

A Conpart Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (továbbiakban: Conpart Kft.) üzemelteti az Ipari-elektronika.com Webshop Törzsvásárlói Programját (továbbiakban: Program).

A Conpart Kft. a www.ipari-elektronika.com oldalon (továbbiakban: Webshop) a Vásárlók részére Programot üzemeltet.

A Programban a Webshopon keresztül lebonyolított vásárlásaik nettó összértékének megfelelően különböző mértékű és jellegű kedvezményben részesülhetnek a regisztrált felhasználói fiókkal rendelkező vásárlók (továbbiakban: Vásárlók).

A Programban való részvétel a Conpart Kft. által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.

A Program határozatlan ideig vagy visszavonásig érvényes.

A Conpart Kft. jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a Vásárlók számára előzetes értesítést küld, amelyben tájékoztatást nyújt a megszüntetésig elért vásárlói szintről és az igénybe vehető kedvezményekről.

A Program működése során a vonatkozó Adatvédelmi szabályokat kell figyelembe venni.

 

A Program jogosultjai

A részvételre minden Vásárló jogosult, aki felhasználói fiókot regisztrál a Webshop felületén.

A Programban való részvételhez a Vásárlónak be kell jelentkeznie a regisztrált felhasználói fiókjába.

 

A Vásárlói szintekről

A Program elindulásától, azaz 2020.11.01-től kezdve minden, a Vásárlók által a Webshopon keresztül leadott és befejezett vásárlás értéke rögzítésre kerül.

Amennyiben a vásárlások nettó összértéke az adott évben eléri az alábbi táblázatban meghatározott összegeket, a vásárló új Szintre kerül, ezáltal nagyobb kedvezményt vehet igénybe.

 

Ennek előfeltétele, hogy a vásárlás során a Vásárlók bejelentkezzenek a felhasználói fiókjukba, ellenkező esetben a vásárlások összértékébe nem számít bele a leadott rendelés.

Regisztrált vásárlónak számít az, aki felhasználói fiókot regisztrált a Webshopon, és nettó befejezett vásárlásainak összértéke 0- 100.000 Ft közé esik.

Bronzfokozatú törzsvásárlónak számít az a regisztrált vásárló, akinek nettó befejezett vásárlásainak összértéke az adott évben 100.001- 500.000 Ft közé esik.

Ezüstfokozatú törzsvásárlónak számít az a regisztrált vásárló, akinek nettó befejezett vásárlásainak összértéke az adott évben 500.001- 2.000.000 Ft közé esik.

Aranyfokozatú törzsvásárlónak számít az a regisztrált vásárló, akinek nettó befejezett vásárlásainak összértéke az adott évben 2.000.001- 3.500.000 Ft közé esik.

Platinafokozatú törzsvásárlónak számít az a regisztrált vásárló, akinek nettó befejezett vásárlásainak összértéke az adott évben meghaladja a 3.500.000 Ft-ot.

Vásárlások értékének összesítése

Adott vásárlás értéke utánvétel esetén a szállítónak történő átadáskor, banki átutalás esetén pedig a díjbekérő számla teljesítésekor adódik hozzá a vásárlások összértékéhez.

A sikertelen, azaz nem teljesült megrendelésekért – amely okától függetlenül lehet a Conpart Kft. részéről át nem adott, vagy a Vásárló által megrendelt, de át nem vett termék – az új megrendelés összege nem adódik hozzá a már meglévőhöz. Ha Vásárló a futárszolgálattól vagy átvételi ponton nem veszi át a megrendelt terméket, megrendelése (vásárlása) törlésre kerül, a megrendelés összege pedig levonásra kerül.

Teljesült megrendelést követően a Conpart Kft.-től átvett, de a Vásárló által az átvételt követően a termék (több megrendelt termék esetén a megrendeltekből egyes termékek) visszaküldése esetén (így pl. elállás) általános szabály, hogy a visszaküldött termék után korábban hozzáadott összeg levonásra kerül. Ha azonban a megrendelt termék(ek)et a Vásárló reklamáció miatt, de nem elállási szándékkal küldi vissza, úgy a Conpart Kft. ügyfélszolgálata a reklamáció ügyfélszolgálati felülvizsgálatát követően, egyedi elbírálás keretében jogosult mérlegelni, hogy az adott vásárlásáért jóváírja-e a vásárlás összegét.

A rendelések összértékének nyilvántartási időszaka az adott naptári év.

Az akciós termékekre leadott megrendelések összege is beleszámít a rendelések nettó összértékébe.

A Conpart Kft. fenntartja magának a vásárlói szintekre vonatkozó összeghatárok változtatásának jogát.

Az a Vásárló, aki regisztrált a Webshopon, az a személyes menüjében megtekintheti vásárlásai történetét.

Amennyiben a Webshopon történő vásárlásnál a Vásárló nem jelentkezett be regisztrált felhasználói fiókjába, úgy a kedvezmények utólagos igénybevételére már nincs lehetőség.

 

Egyéb szabályok

A vásárlások összegének kiszámítása és így a kedvezmények igénybevétele a regisztrált felhasználói fiókba való bejelentkezés nélkül nem lehetséges.

A Webshopon regisztrált felhasználó a pontokkal kapcsolatos e-mailes értesítésekről bármikor leiratkozhat vagy kérheti leiratkozását az info@conpart.hu címen.

 

A Programban való részvétel feltételei

A Webshop felületén történő regisztrációval és jelen Szabályzat pontjainak tudomásul vételével a Vásárló elfogadja az Ipari-elektronika.com Webshop Törzsvásárlói Rendszer Szabályzatában leírtakat.

Amennyiben a felhasználó fiók működésével vagy a Program bármely részével kapcsolatban a Conpart Kft. visszaélést tapasztal, úgy a Conpart Kft. jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a fiókjában elért felhasználó szintje és vonatkozó kedvezményei törlését is, valamint a visszaélővel szemben az őt ért kárért a kár összege erejéig a kárt érvényesíteni.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a Conpart Kft. jogosult azt a nyilvántartásból törölni, és a felhasználói fiókot letiltani.

A Conpart Kft. jogosult az Ipari-elektronika.com Webshop Törzsvásárlói Rendszerének Szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a Conpart Kft. a Törzsvásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon (e-mailben vagy a www.ipari-elektronika.com oldalon, illetve a közösségi médiában kihelyezett közleményben) tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a Törzsvásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.

Adatok kezelése és védelme

A Regisztrációs űrlap kitöltésével a Vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek stb.) a az Ipari-elektronika.com Webshop Törzsvásárlói Rendszer működtetése, illetve a vásárlói szokásoknak a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, valamint a Törzsvásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje. A Program igénybevételével kapcsolatos adatok a Törzsvásárló személyes adataival semmilyen esetben sem kerülnek összekapcsolásra. Az adatokat a Conpart Kft. bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A Törzsvásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben a felhasználói fiókja letiltásra kerül, nem használható többé, adatainak visszaállítása nem lehetséges.

Felelősség

A Conpart Kft. nem felel a felhasználói fiókokkal kapcsolatos visszaélésekért és az abból adódó károkért.

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben a befejezett vásárlások nettó összértékét jelentik.

Amennyiben kérdése vagy észrevétele van az Ipari-elektronika.com Webshop Törzsvásárlói Rendszerrel kapcsolatban, kérjük írjon az info@conpart.hu címre, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

 

Nincs még fiókod?

Itt regisztrálj!