Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

 

Győri székhelyű cégünk  2005-ben alakult, családi vállalkozáskéntTevékenységünket kezdetben az ipari elektronikai elemek és ipari alkatrészek kereskedelme jellemezte. Speciális, az alkatrészpiacokon nehezen fellelhető tételek beszerzésére fókuszáltunk, és partnereink bizalmát legfőképp gyorsaságunkkal, rugalmasságunkkal érdemeltük ki. 

 

 

A leggyakrabban használt tételeket ma már raktárról tudjuk szállítani, és fontosnak tartjuk, hogy  a forgalmazott termékekhez műszaki támogatást is biztosítsunk, ezzel növelve Partnereink elégedettségét. 

E kereskedelmi tevékenység mellett kezdtünk el foglalkozni műszaki megoldások tervezésével és kivitelezésével, majd az ipari automatizálás, az egyedi gépgyártás, vezérlőszekrény-szerelés, illetve a PLC- és robotprogramozás területén szereztünk többéves tapasztalatot. 

 

 

2018-ban Abdán nyitottuk meg új műszaki telephelyünket, ahol műszaki csapatunk végzi a tervezési és kivitelezési munkálatokat. Munkatársaink bármely, az ipari automatizáláshoz köthető feladat esetében az ügyfeleink rendelkezésére állnak, legyen szó műszaki segítségnyújtásról és szaktanácsadásról, vagy gépkarbantartásról és -felújításról. Egyedi gépgyártási projektek teljesítése mellett vállaljuk többek között ipari vezérlőszekrények tervezését és kivitelezését, illetve PLC-programozást is.

Vállaljuk emellett energiamérési rendszerek telepítését, intelligens almérők és mérőrendszerek kialakítását. Az ehhez szükséges alkatrészeket webáruházunkban lehetőség van megrendelni is.

 

 

Cégünk a Dun & Bradstreet minősítése alapján a „A”, azaz pénzügyileg stabil vállalkozásminősítéssel rendelkezik, az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszer követelményeinek megfelelően működik.

 

Üdvözlettel:

Cseh József
ügyvezető