Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Indítópultok, Kétkezes Indítópultok

Duelco kétkezes indítópultok akár kapacitív érintőgombokkal is a biztonságos munkavégzés érdekében !

Rendezés:

Duelco TST-4 Kapacitív érintőgomb

5 db raktáron
A Duelco TST-4 egy kapacitív érintőgomb, amely érintésre reagáló technológiával működik. Ez az eszköz lehetővé teszi a felhasználók számára az egyszerű és megbízható interakciót gépekkel vagy rendszerekkel. A kapacitív érzékelés kényelmes és megbízható működést biztosít ipari környezetekben.
Gyártó: Duelco
Cikkszám: 42000010

M8 anya 90° 2 m, 5 p kábel TST-4 kapacitív érintőgombhoz

5 db raktáron
M8 anya 90° 2 m, 5 p kábel TST-4 kapacitív érintőgombhoz
Gyártó: Duelco
Cikkszám: 42000011

PCB3/S kétkezes indítópult

150.953 Ft + ÁFA (191.710 Ft)
5 db raktáron

A PCB3/S kétkezes indítópult egy megbízható és hatékony eszköz, amely biztonságos kézi indítást és vezérlést tesz lehetővé a gépek és berendezések számára. Az ergonomikus kialakítás és a kétkezes működtetés segíti a kézvédelmet és a vészleállítást, így hozzájárul a munkavállalók biztonságához és a munkahelyi kockázatok minimalizálásához. A PCB3/S indítópult kiváló minősége és funkcionalitása révén ideális választás ipari környezetekben, ahol a megbízható és biztonságos vezérlés kiemelt fontosságú.

Gyártó: Duelco
Cikkszám: 42800005

Duelco PCB3/P kétkezes indítópult

Rendelhető !
A Duelco PCB3/P kétkezes indítópult egy olyan eszköz, amely a gépek és berendezések biztonságos indítását és leállítását teszi lehetővé. A kétkezes működtetési rendszerrel rendelkezik, amely megköveteli mindkét kéz egyidejű jelenlétét az indításhoz vagy leállításhoz, így növeli a dolgozók védelmét. Az indítópult tervezése a gépbiztonságot és a munkavállalók biztonságát helyezi előtérbe ipari környezetekben.
Gyártó: Duelco
Cikkszám: 42800007

Duelco PCB3/SD kétkezes indítópult

Rendelhető !
A Duelco PCB3/SD egy kétkezes indítópult, amely a gépek és berendezések biztonságos működtetésére szolgál.  Az indítópult tervezése a gépbiztonságot és a munkavállalók biztonságát helyezi előtérbe ipari környezetekben.
Gyártó: Duelco
Cikkszám: 42800006

PRB05 kétkezes indítópult- állvány

115.291 Ft + ÁFA (146.420 Ft)
3 db raktáron

A PRB05 kétkezes indítópult-állvány egy megbízható és ergonomikus eszköz, mely a gépek és berendezések biztonságos kézi indítását teszi lehetővé. Az állvány kialakítása optimális munkakörnyezetet biztosít a munkavállalók számára, ami hozzájárul a kényelmes és hatékony működéshez. A kétkezes indítópult kialakítása segíti a kézvédelmet és a vészleállítást, ezáltal növelve a munkahelyi biztonságot és védelmet.

Gyártó: Duelco
Cikkszám: 42800010
Duelco biztonsági termékek kizárólagos magyarországi forgalmazásával !