Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Biztonsági kapcsolók

Schmersal, SICK, Omron és Schneider Electric biztonsági ajtózárak, reteszek,végállások és fényfüggönyök munkabiztonsági megoldásokhoz

Rendezés:

Sick i10-E0253 Biztonsági ajtózár

Rendelhető !

A Sick i10-E0253 egy biztonsági ajtózár, mely széles körben alkalmazható gépek és berendezések védelmére ipari környezetekben. Az ajtózár működése megbízható és hatékony, hozzájárulva a dolgozók és folyamatok biztonságához.

Gyártó: SICK
Cikkszám: 6020536

Schmersal AZM 161SK-12/12RK-024 mágnestekercses reteszelő kapcsoló

1 db raktáron

A Schmersal AZM 161SK-12/12RK-024 egy mágnestekercses reteszelő kapcsoló, mely megbízható és hatékony megoldást kínál a gépbiztonság terén. A készülék működése alapul a mágnestekercs és a reteszelő mechanizmus kombinációján, biztosítva a pontos és megbízható kapcsolást. Az AZM 161 sorozat részeként, az IP67 szigetelési osztály és a széles üzemi hőmérséklet-tartomány lehetővé teszi alkalmazását változatos ipari környezetekben.

Gyártó: Schmersal
Cikkszám: AZM 161SK-12/12RK-024

Omron F39-PTG Fényfüggöny-kiegészítő

48.762 Ft + ÁFA (61.927 Ft)
1 db raktáron
Az Omron F39-PTG egy kiváló minőségű és rugalmas fényfüggöny-kiegészítő, amelynek célja a gépbiztonság további javítása. Ez a kiegészítő lehetővé teszi a fényfüggöny rendszerének testreszabását és optimalizálását a különböző alkalmazási igényeknek megfelelően. Az F39-PTG további funkcionalitást és kompatibilitást kínál, segítve a dolgozók és a berendezések hatékonyabb védelmét ipari környezetekben.
Gyártó: Omron
Cikkszám: F39-PTG

Omron D4NL-4EFA-B mágnestekercses reteszelő kapcsoló

Rendelhető !

Az Omron D4NL-4EFA-B egy megbízható és hatékony mágnestekercses reteszelő kapcsoló, mely biztonságot nyújt ipari gépek és berendezések kezelése során. A reteszelő mechanizmus és a mágnestekercs kombinációja pontos és megbízható kapcsolást tesz lehetővé. Az IP67 védettségi szint és a tartós kialakítás lehetővé teszi a különböző ipari környezetekben való alkalmazást a gépbiztonság optimalizálására.

Gyártó: Omron
Cikkszám: D4NL-4EFA-B

Schneider Vészleállító húzókapcsoló XY2CH - 2NC

41.837 Ft + ÁFA (53.133 Ft)
6 db raktáron

A Schneider XY2CH vészleállító húzókapcsoló megbízható eszköz a gépbiztonság számára, melynek 2 váltózáras (2NC) érintkezője van. Ez a húzókapcsoló lehetővé teszi a gyors és hatékony vészleállítást, biztosítva a gépek és folyamatok biztonságos és gyors leállítását veszélyes helyzetekben. Alkalmas ipari környezetekbe, és hozzájárul a dolgozók és berendezések védelméhez.

Gyártó: Schneider Electric
Cikkszám: XY2CH13270H29

Schneider Vészleállító húzókapcsoló XY2CH - 1NC+1NO

Rendelhető !

A Schneider XY2CH vészleállító húzókapcsoló 1 normálisan zárt (NC) és 1 normálisan nyitott (NO) érintkezővel rendelkezik. Ez az eszköz hatékony vészleállítást tesz lehetővé, és hozzájárul a gépbiztonság optimalizálásához ipari környezetekben.

Gyártó: Schneider Electric
Cikkszám: XY2CH13250

Omron Biztonsági ajtókapcsoló D4SL-N4CFA

Rendelhető !

Az Omron D4SL-N4CFA egy megbízható biztonsági ajtókapcsoló, amely hatékony védelmet nyújt gépek és berendezések számára. Kiváló minőségű érzékelési és zárási funkciókkal rendelkezik, hozzájárulva a dolgozók és a folyamatok biztonságos működéséhez ipari környezetekben.

Gyártó: Omron
Cikkszám: D4SL-N4CFA

Schneider Biztonsági reteszelő kapcsoló, üvegszál burkolat, IP67

Rendelhető !

A Schneider Biztonsági reteszelő kapcsoló üvegszállal burkolt kivitelben rendelkezik, és magas szintű védelmet biztosít IP67 besorolással. Ez a megbízható eszköz a gépbiztonság javításához és a védelem megerősítéséhez kiválóan alkalmazható ipari környezetekben.

Gyártó: Schneider Electric
Cikkszám: XCSPA791

Schmersal BPS 33 működtető BNS 33 biztonsági kapcsolóhoz

Rendelhető !

A Schmersal BPS 33 működtető a BNS 33 biztonsági kapcsolóhoz tervezett megbízható és könnyen kezelhető eszköz. Ez a működtető lehetővé teszi a biztonsági kapcsoló hatékony vezérlését és kezelését, hozzájárulva a gépek és berendezések biztonságos működéséhez ipari környezetekben.

 

Gyártó: Schmersal
Cikkszám: 103211

M8 acél szemescsavar húzókapcsolóhoz

2.345 Ft + ÁFA (2.978 Ft)
2 db raktáron
M8 acél szemescsavar húzókapcsolóhoz
Gyártó: Siemens
Cikkszám: 3SE7920-1AB

Omron D4GL-4HFA-A biztonsági kapcsoló

Rendelhető !

Az Omron D4GL-4HFA-A egy megbízható és rugalmas biztonsági kapcsoló, mely kiváló minőségű érzékelési és zárási funkciókkal rendelkezik. Hozzájárul a gépek és berendezések biztonságos működéséhez ipari környezetekben, biztosítva a dolgozók védelmét és a termelékenység növelését.

Gyártó: Omron
Cikkszám: D4GL-4HFA-A

Schmersal AZ 16ZVRK Gépbiztonsági kapcsoló

Rendelhető !

A Schmersal AZ 16ZVRK egy műanyagból készült kulcsos gépbiztonsági kapcsoló, mely fekete színű és az AZ 16 sorozat része. Kétirányú érintkező konfigurációval rendelkezik (NC + NO), és megbízhatóan működik extrém hőmérsékletek között (-30°C és 80°C). Az IP67 szigetelési osztály és a 1000000 cikluson átívelő mechanikai tartósság növeli az élettartamát és alkalmasságát ipari környezetekben.

Gyártó: Schmersal
Cikkszám: 102767

Schmersal Működtető biztonsági kapcsolóhoz AZ 15/16-B1

Rendelhető !
A Schmersal AZ 15/16-B1 egy hatékony működtető biztonsági kapcsoló, amely megbízható védelmet nyújt gépek és berendezések számára. Ez az eszköz kiváló minőségű, és hozzájárul a dolgozók és a folyamatok biztonságos működéséhez ipari környezetekben.
Gyártó: Schmersal
Cikkszám: 1083036

Kábelbilincs 4mm

2.983 Ft + ÁFA (3.788 Ft)
1 db raktáron
Kábelbilincs 4mm
Gyártó: Siemens
Cikkszám: 3SE7941-1AC

Omron Biztonsági ajtókapcsoló D4SL-N4EFA-DN

Rendelhető !

Az Omron D4SL-N4EFA-DN egy megbízható biztonsági ajtókapcsoló, amely hatékonyan biztosítja a gépek és berendezések védelmét. Kiváló minőségű érzékelési és zárási funkciókkal rendelkezik, hozzájárulva a dolgozók biztonságához és a termelékenységhez ipari környezetekben.

Gyártó: Omron
Cikkszám: D4SL-N4EFA-DN

Omron Működtető biztonsági ajtókapcsolóhoz D4DS-K1

1 db raktáron
Az Omron D4DS-K1 egy megbízható működtető biztonsági ajtókapcsoló, amely hatékony védelmet nyújt gépek és berendezések számára. Kiváló minőségű érzékelési és zárási funkciókkal rendelkezik, hozzájárulva a dolgozók és a folyamatok biztonságos működéséhez ipari környezetekben.
Gyártó: Omron
Cikkszám: D4DS-K1

AZ 15/16-B6 biztonsági kapcsoló működtető

1 db raktáron

A Schmersal AZ 15/16-B6 biztonsági kapcsoló működtető egy megbízható és tartós eszköz, amelyet különböző ipari alkalmazásokban használnak. A működtető lehetővé teszi a gépek és berendezések biztonságos vezérlését, és hozzájárul a munkahelyi biztonság fenntartásához. A kapcsoló működtető megbízható és hatékony működése révén hozzájárul a gépek védelméhez és a munkahelyi balesetek megelőzéséhez.

Gyártó: Schmersal
Cikkszám: 102735

Omron Fényfüggöny tartozék, F3SG-R

3.936 Ft + ÁFA (4.998 Ft)
2 db raktáron

Az Omron F3SG-R fényfüggöny tartozék egy kiváló minőségű és rugalmas kiegészítő, amely optimalizálja a F3SG-R fényfüggöny rendszert. Ez a tartozék hozzájárul a biztonságos működéshez és a megbízható érzékeléshez ipari környezetekben, segítve a gépek és dolgozók védelmét.

Gyártó: Omron
Cikkszám: F39-JGR5B-L

F39-LGF Fényfüggöny tartozék

3.758 Ft + ÁFA (4.772 Ft)
1 db raktáron

F39-LGF Fényfüggöny tartozék

Funkciók és előnyök

Rezgésálló a gyors és egyszerű beállításhoz
Smart-click 1/8 típusú gyors csatlakozás M12-es kábelcsatlakozás a gyors beállításhoz és a megfelelő nyomatékhoz az IP67 csatlakozás érdekében
QR-kód jelzése az egyszerű online hibaelhárításhoz
Egyszerű biztonsági funkciókat biztosít - A BIRTOKLÁSI ÖSSZKÖLTSÉG csökkentésével a hibák csökkentésével
Egyszerű kábelezés, csak 4 vezeték
5 ms-os gyors válaszidő

Gyártó: Omron
Cikkszám: F39-LGF

Omron F39-TGR-NMPC-A Fényfüggöny tartozék

Rendelhető !

Az Omron F39-TGR-NMPC-A egy speciális tartozék a fényfüggönyök számára, mely kiválóan működik az Omron NMPC sorozatú eszközeivel. Ez a tartozék segít optimalizálni a fényfüggöny teljesítményét és funkcionalitását, hozzájárulva a megbízható és pontos érzékeléshez ipari környezetekben. Az F39-TGR-NMPC-A segítségével könnyedén finomhangolható és testreszabható a rendszer, ami növeli a biztonságot és hatékonyságot.

Gyártó: Omron
Cikkszám: F39-TGR-NMPC-A
​Biztonsági ajtózárak, reteszek,végállások, fényfüggönyök és kiegészítők a  munkabiztonság megőrzéséhez !