Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Almérők ,teljesítmény mérő műszerek

A fogyasztásmérő olyan eszköz, amely méri a villamos energiafogyasztást. A fogyasztásmérő segítségével meg lehet határozni, mennyi energia fogyasztásra kerül a háztartásban vagy az üzleti egységekben. A fogyasztásmérő adatai alapján a fogyasztók könnyen követhetik az energiafelhasználást, és megtervezhetik az energiatakarékos megoldásokat.

A fogyasztásmérő típusai között megkülönböztetünk:

  1. Digitális fogyasztásmérő: a legelterjedtebb típus, amely egyszerűen telepíthető, és valós időben jelzi a fogyasztást.
  2. Analóg fogyasztásmérő: a régebbi típus, amely a fogyasztást az analóg mérőóra jelzésével mutatja.
  3. Smart fogyasztásmérő: okos eszköz, amely összekapcsolható a vezeték nélküli hálózattal, és valós időben jelzi a fogyasztást, továbbá lehetőséget biztosít a fogyasztási adatok online követésére.

A fogyasztásmérő használata segít a fogyasztóknak jobban megérteni az energiafelhasználást, és megtervezni a hatékonyabb energiatakarékos megoldásokat. Webáruházunkban számtalan fogyasztásmérő megtalálható Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Rendezés:

3 fázisú - 100A direktmérő - energiamérő - almérő - fogyasztásmérő

50.297 Ft + ÁFA (63.877 Ft)
17 db raktáron

Az EM4M egy 3 fázisú, 100A névleges áramú direktmérő, amelynek fő funkciója az energiamérés. Ezenkívül alkalmas almérésre és fogyasztásmérésre is, lehetővé téve a pontos és megbízható adatgyűjtést a villamosenergia-felhasználásról. Ideális eszköz a villamosenergia-hálózatok hatékony monitorozásához és energiafelhasználás elemzéséhez.

Gyártó: Selec
Cikkszám: EM4M-3P-C-100A-CE

Energiamérő almérő - fogyasztásmérő - digitális - 3 fázis - panelbe építhető

58.186 Ft + ÁFA (73.897 Ft)
7 db raktáron

Az energiamérő egy digitális, 3 fázisú eszköz, amely képes mérni az energiafogyasztást, az áram és feszültség értékeit. Almérő és fogyasztásmérő funkcióval rendelkezik, így lehetővé teszi a pontos adatgyűjtést és elemzést a villamosenergia felhasználásáról. A termék panelbe építhető kialakítása egyszerű és hatékony telepítést biztosít, ideális választás ipari vagy otthoni villamosenergia-monitorozáshoz.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ385-G-PNW-CE-RoHS

Energiamérő - almérő - fogyasztásmérő Digitális multimeter 3 ~ mérőműszer

51.217 Ft + ÁFA (65.046 Ft)
1 db raktáron

Az MRJ4M Selec egy sokoldalú energiamérő, almérő és fogyasztásmérő, amely egyben digitális multimeterként is használható. Kiváló eszköz 3 fázisú mérésekhez, és az innovatív Plug'N'Wire rendszernek köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható és használható. Ideális választás olyan alkalmazásokhoz, ahol szükség van megbízható és precíz villamosenergia-monitorozásra és mérésre.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ4M-CE-RoHS

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő Plug and Wire, 2x terhelés monitorozás

54.523 Ft + ÁFA (69.244 Ft)
5 db raktáron

A termék egy digitális multimeter, ami alkalmas 3 fázisú mérésekre, energiamérésre, almérésre és fogyasztásmérésre is. A Plug and Wire rendszernek köszönhetően könnyedén csatlakoztatható és használható. Emellett képes két terhelés monitorozására, ami lehetővé teszi a kettős ellenőrzést és hatékony energiafelhasználás-elemzést. Ideális választás olyan környezetekben, ahol széleskörű mérési és monitorozási funkciókra van szükség.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ4M-SL-CE

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer Plug and Wire, 2x terhelés monitorozás

58.720 Ft + ÁFA (74.574 Ft)
2 db raktáron

A termék egy digitális multimeter, amely alkalmas 3 fázisú mérésekre, és a Plug and Wire rendszernek köszönhetően könnyen csatlakoztatható. Képes két terhelés monitorozására, ami lehetővé teszi a hatékony energiafelhasználás figyelemmel kísérését és elemzését. Ideális választás olyan környezetekben, ahol sokoldalú mérési lehetőségekre van szükség a villamosenergia-fogyasztás monitorozása és ellenőrzése érdekében.

Gyártó: Selec
Cikkszám: 105-004-023

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő - 4x3 fázis vagy 12x1 fázis terhelés felügyeletéhez

68.003 Ft + ÁFA (86.364 Ft)
4 db raktáron

A termék egy sokoldalú digitális multimeter és 3 fázisú mérőműszer, amely alkalmas energiamérésre, almérésre és fogyasztásmérésre. Képes akár 4x3 fázis vagy 12x1 fázis terhelés felügyeletére, lehetővé téve a széleskörű és hatékony energiafelhasználás-ellenőrzést és elemzést. Ideális választás olyan környezetekben, ahol sok eszköz vagy terhelés monitorozása és mérése szükséges a villamosenergia-hálózat hatékony működtetéséhez.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ4M-QUAD-CE

Hitelesített egyfázisú energiamérő

18.819 Ft + ÁFA (23.900 Ft)
3 db raktáron
Az EM2M Selec egy hitelesített egyfázisú energiamérő, amely kiváló minőségű és megbízható méréseket tesz lehetővé az egyfázisú villamosenergia-felhasználásról. Az eszköz megfelel a szigorú hitelesítési követelményeknek, biztosítva a pontos és engedélyezett adatgyűjtést. Ideális választás a pontos energiafogyasztás méréséhez és elemzéséhez ipari és lakossági környezetben egyaránt.
Gyártó: Selec
Cikkszám: EM2M-1P-C-100A-MID-RoHS

Energiamérő almérő - fogyasztásmérő - Digitális multimeter - 3~ mérőműszer LED kijelzővel

25.780 Ft + ÁFA (32.741 Ft)
5 db raktáron

Az MFM376 Selec egy sokoldalú eszköz, amely egyszerre energiamérő, almérő, fogyasztásmérő és digitális multimeterként is használható. Képes 3 fázisú mérésekre, és LED kijelzőjének köszönhetően könnyen leolvashatók az eredmények. Ideális választás olyan alkalmazásokhoz, ahol precíz mérésekre és megbízható energiafelhasználás-ellenőrzésre van szükség.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM376-C-CE-RoHS

Energiamérő almérő fogyasztásmérő digitális 3fázis panelbe építhető

31.518 Ft + ÁFA (40.028 Ft)
8 db raktáron

Az MFM383A-C-CE egy digitális energiamérő, ami egyben almérő és fogyasztásmérő is. Kiválóan alkalmas 3 fázisú mérésekre és panelbe építhető kialakítása egyszerű és hatékony telepítést biztosít. Ideális választás olyan környezetekben, ahol pontos és megbízható energiamérésekre van szükség, és ahol fontos a helytakarékos beépítés.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM383A-C-CE

3 fázisú multifunkciós digitális mérőműszer LCD kijelzővel

18.341 Ft + ÁFA (23.293 Ft)
7 db raktáron
A VAF36A egy sokoldalú háromfázisú digitális mérőműszer, amely számos funkciót lát el. A készülék LCD kijelzője lehetővé teszi a könnyű és áttekinthető adatlekérdezést. Ideális eszköz olyan környezetekben, ahol fontos a háromfázisú rendszerek pontos és megbízható mérési és monitorozási lehetőségeinek használata.
Gyártó: Selec
Cikkszám: VAF36A-230V-CE

3 fázisú multifunkciós digitális mérőműszer LED kijelzővel

16.216 Ft + ÁFA (20.595 Ft)
14 db raktáron

A VAF39A egy sokoldalú háromfázisú digitális mérőműszer, amely számos funkciót lát el. Az eszköz LED kijelzője lehetővé teszi a gyors és könnyű adatlekérdezést, és jól olvasható információkat jelenít meg. Ideális eszköz olyan környezetekben, ahol háromfázisú rendszerek pontos és megbízható mérési és monitorozási lehetőségeire van szükség.

Gyártó: Selec
Cikkszám: VAF39A-230V-CE

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő 1db impulzus kimenettel - 85-207V, 1/4 DIN

29.174 Ft + ÁFA (37.051 Ft)
5 db raktáron

A termék egy multifunkciós digitális multimeter, 3 fázisú mérőműszer, energiamérő, almérő és fogyasztásmérő funkcióval rendelkezik. Emellett 1 darab impulzus kimenettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az adatok továbbítását és a felhasználó számára könnyű integrációt más rendszerekkel. Az eszköz széles feszültségtartományban, 85-207V között működik, és a 1/4 DIN méretű kialakítása könnyen beilleszthető a különböző rendszerekbe.

Gyártó: Selec
Cikkszám: EM368-C-CU