Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Almérők ,teljesítmény mérő műszerek

A fogyasztásmérő olyan eszköz, amely méri a villamos energiafogyasztást. A fogyasztásmérő segítségével meg lehet határozni, mennyi energia fogyasztásra kerül a háztartásban vagy az üzleti egységekben. A fogyasztásmérő adatai alapján a fogyasztók könnyen követhetik az energiafelhasználást, és megtervezhetik az energiatakarékos megoldásokat.

A fogyasztásmérő típusai között megkülönböztetünk:

  1. Digitális fogyasztásmérő: a legelterjedtebb típus, amely egyszerűen telepíthető, és valós időben jelzi a fogyasztást.
  2. Analóg fogyasztásmérő: a régebbi típus, amely a fogyasztást az analóg mérőóra jelzésével mutatja.
  3. Smart fogyasztásmérő: okos eszköz, amely összekapcsolható a vezeték nélküli hálózattal, és valós időben jelzi a fogyasztást, továbbá lehetőséget biztosít a fogyasztási adatok online követésére.

A fogyasztásmérő használata segít a fogyasztóknak jobban megérteni az energiafelhasználást, és megtervezni a hatékonyabb energiatakarékos megoldásokat. Webáruházunkban számtalan fogyasztásmérő megtalálható Kérdés esetén keressen minket bizalommal!

Rendezés:

Energiamérő almérő fogyasztásmérő digitális 3 fázis panelbe építhető hitelesített

51.455 Ft + ÁFA (65.347 Ft)
2 db raktáron

Az MFM384 egy digitális energiamérő, ami egyben almérő és fogyasztásmérő is, kifejezetten 3 fázisú mérésekre tervezve. A termék panelbe építhető kialakítása lehetővé teszi a könnyű és hatékony telepítést, így ideális választás olyan környezetekben, ahol a helytakarékos beépítés fontos szempont. A hitelesített jellemzők biztosítják a pontos és engedélyezett adatgyűjtést, így megbízhatóan monitorozható a villamosenergia-fogyasztás.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM384-C-CU-MID

3 fázisú - 100A direktmérő - energiamérő - almérő - fogyasztásmérő

45.534 Ft + ÁFA (57.828 Ft)
12 db raktáron

Az EM4M egy 3 fázisú, 100A névleges áramú direktmérő, amelynek fő funkciója az energiamérés. Ezenkívül alkalmas almérésre és fogyasztásmérésre is, lehetővé téve a pontos és megbízható adatgyűjtést a villamosenergia-felhasználásról. Ideális eszköz a villamosenergia-hálózatok hatékony monitorozásához és energiafelhasználás elemzéséhez.

Gyártó: Selec
Cikkszám: EM4M-3P-C-100A-CE

3 fázisú multifunkciós digitális mérőműszer LCD kijelzővel

18.428 Ft + ÁFA (23.403 Ft)
10 db raktáron
A VAF36A egy sokoldalú háromfázisú digitális mérőműszer, amely számos funkciót lát el. A készülék LCD kijelzője lehetővé teszi a könnyű és áttekinthető adatlekérdezést. Ideális eszköz olyan környezetekben, ahol fontos a háromfázisú rendszerek pontos és megbízható mérési és monitorozási lehetőségeinek használata.
Gyártó: Selec
Cikkszám: VAF36A-230V-CE

3 fázisú multifunkciós digitális mérőműszer LED kijelzővel

16.216 Ft + ÁFA (20.595 Ft)
9 db raktáron

A VAF39A egy sokoldalú háromfázisú digitális mérőműszer, amely számos funkciót lát el. Az eszköz LED kijelzője lehetővé teszi a gyors és könnyű adatlekérdezést, és jól olvasható információkat jelenít meg. Ideális eszköz olyan környezetekben, ahol háromfázisú rendszerek pontos és megbízható mérési és monitorozási lehetőségeire van szükség.

Gyártó: Selec
Cikkszám: VAF39A-230V-CE

Digitális multimeter - 1~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő,direkt mérő

18.676 Ft + ÁFA (23.719 Ft)
6 db raktáron

Az EM2M egy digitális multimeter, ami alkalmas 1 fázisú mérésekre, és egyben energiamérő, almérő és fogyasztásmérő is. A termék direkt mérővel rendelkezik, így képes közvetlenül és pontosan mérni a villamosenergia-fogyasztást anélkül, hogy további mérőeszközökre lenne szükség. Ideális választás olyan környezetekben, ahol egyszerű, megbízható és sokoldalú mérési funkciókra van szükség a villamosenergia-monitorozás és elemzés érdekében.

Gyártó: Selec
Cikkszám: EM2M-1P-C-100A-CE

Hitelesített egyfázisú energiamérő

18.819 Ft + ÁFA (23.900 Ft)
2 db raktáron
Az EM2M Selec egy hitelesített egyfázisú energiamérő, amely kiváló minőségű és megbízható méréseket tesz lehetővé az egyfázisú villamosenergia-felhasználásról. Az eszköz megfelel a szigorú hitelesítési követelményeknek, biztosítva a pontos és engedélyezett adatgyűjtést. Ideális választás a pontos energiafogyasztás méréséhez és elemzéséhez ipari és lakossági környezetben egyaránt.
Gyártó: Selec
Cikkszám: EM2M-1P-C-100A-MID-RoHS

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő Plug and Wire, 2x terhelés monitorozás

55.392 Ft + ÁFA (70.348 Ft)
10 db raktáron

A termék egy digitális multimeter, ami alkalmas 3 fázisú mérésekre, energiamérésre, almérésre és fogyasztásmérésre is. A Plug and Wire rendszernek köszönhetően könnyedén csatlakoztatható és használható. Emellett képes két terhelés monitorozására, ami lehetővé teszi a kettős ellenőrzést és hatékony energiafelhasználás-elemzést. Ideális választás olyan környezetekben, ahol széleskörű mérési és monitorozási funkciókra van szükség.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ4M-SL-CE

MFM384-R Selec energiamérő almérő fogyasztásmérő Dig. multimeter, 3~ mérőműszer

46.799 Ft + ÁFA (59.435 Ft)
7 db raktáron

Az MFM384-R egy sokoldalú eszköz, ami egyszerre energiamérő, almérő, fogyasztásmérő és digitális multimeterként is használható. Képes 3 fázisú mérésekre, és számos elektromos paramétert mér és monitoroz. Ideális választás olyan környezetekben, ahol precíz és megbízható energiamérésekre és elemzésekre van szükség, például ipari és lakossági villamosenergia-monitorozásban.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM384-R-C-CE

Energiamérő almérő - fogyasztásmérő - digitális - 3 fázis - panelbe építhető

57.008 Ft + ÁFA (72.400 Ft)
4 db raktáron

Az energiamérő egy digitális, 3 fázisú eszköz, amely képes mérni az energiafogyasztást, az áram és feszültség értékeit. Almérő és fogyasztásmérő funkcióval rendelkezik, így lehetővé teszi a pontos adatgyűjtést és elemzést a villamosenergia felhasználásáról. A termék panelbe építhető kialakítása egyszerű és hatékony telepítést biztosít, ideális választás ipari vagy otthoni villamosenergia-monitorozáshoz.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ385-G-PNW-CE-RoHS

Energiamérő almérő fogyasztásmérő digitális 3fázis panelbe építhető

27.873 Ft + ÁFA (35.399 Ft)
4 db raktáron

Az MFM383A-C-CE egy digitális energiamérő, ami egyben almérő és fogyasztásmérő is. Kiválóan alkalmas 3 fázisú mérésekre és panelbe építhető kialakítása egyszerű és hatékony telepítést biztosít. Ideális választás olyan környezetekben, ahol pontos és megbízható energiamérésekre van szükség, és ahol fontos a helytakarékos beépítés.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM383A-C-CE

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő - 4x3 fázis vagy 12x1 fázis terhelés felügyeletéhez

69.087 Ft + ÁFA (87.740 Ft)
8 db raktáron

A termék egy sokoldalú digitális multimeter és 3 fázisú mérőműszer, amely alkalmas energiamérésre, almérésre és fogyasztásmérésre. Képes akár 4x3 fázis vagy 12x1 fázis terhelés felügyeletére, lehetővé téve a széleskörű és hatékony energiafelhasználás-ellenőrzést és elemzést. Ideális választás olyan környezetekben, ahol sok eszköz vagy terhelés monitorozása és mérése szükséges a villamosenergia-hálózat hatékony működtetéséhez.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MRJ4M-QUAD-CE

Digitális multimeter - 3~ mérőműszer - energiamérő almérő - fogyasztásmérő 1db impulzus kimenettel - 85-207V, 1/4 DIN

29.174 Ft + ÁFA (37.051 Ft)
5 db raktáron

A termék egy multifunkciós digitális multimeter, 3 fázisú mérőműszer, energiamérő, almérő és fogyasztásmérő funkcióval rendelkezik. Emellett 1 darab impulzus kimenettel is rendelkezik, amely lehetővé teszi az adatok továbbítását és a felhasználó számára könnyű integrációt más rendszerekkel. Az eszköz széles feszültségtartományban, 85-207V között működik, és a 1/4 DIN méretű kialakítása könnyen beilleszthető a különböző rendszerekbe.

Gyártó: Selec
Cikkszám: EM368-C-CU

Energiamérő almérő - fogyasztásmérő - Digitális multimeter - 3 ~ mérőműszer Hitelesített

41.198 Ft + ÁFA (52.321 Ft)
2 db raktáron

Az MFM384-R egy hitelesített, sokoldalú eszköz, ami egyszerre energiamérő, almérő, fogyasztásmérő és digitális multimeterként is funkcionál. Képes 3 fázisú mérésekre, és a megbízható hitelesítés garantálja a pontos és engedélyezett adatgyűjtést. Ideális választás olyan környezetekben, ahol a pontos energiafogyasztás és egyéb elektromos paraméterek mérése és elemzése elengedhetetlen.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM384-R-C-MID-RoHS

Energiamérő almérő - fogyasztásmérő - Digitális multimeter - 3~ mérőműszer LED kijelzővel

25.780 Ft + ÁFA (32.741 Ft)
5 db raktáron

Az MFM376 Selec egy sokoldalú eszköz, amely egyszerre energiamérő, almérő, fogyasztásmérő és digitális multimeterként is használható. Képes 3 fázisú mérésekre, és LED kijelzőjének köszönhetően könnyen leolvashatók az eredmények. Ideális választás olyan alkalmazásokhoz, ahol precíz mérésekre és megbízható energiafelhasználás-ellenőrzésre van szükség.

Gyártó: Selec
Cikkszám: MFM376-C-CE-RoHS